Els Trabucaires celebren la 2a trobada amb la seva consolidació com a objectiu

La colla ha realitzat una cercavila pels carrers de la ciutat aquest dissabte 31 d'octubre

Els Trabucaires de Sant Cugat han celebrat, aquest dissabte 31 d'octubre, la segona trobada de la colla.

La cercavila, que ha recorregut els carrers de Sant Cugat, des de Francesc Moragas fins a la plaça d'Octavià, ha comptat amb la participació de les colles trabucaires de Gràcia i de Sant Antoni, i dels Diables de Sant Cugat.

La presidenta de la colla trabucaire, Mercedes Erdozain, s'ha mostrat molt satisfeta amb aquesta cita que espera que "signifiqui la consolidació de la colla i la puguem celebrar 20 o 30 anys més".

La colla actual dels Trabucaires de Sant Cugat es va formar fa poc més de dos anys, després d'un buit de més de 7 anys, quan l'antiga colla va dissoldre's. Per això mateix Erdozain considera que, "com més actuacions realitzi l'entitat més ens anirem consolidant més com a colla".

Amb aquesta celebració els Trabucaires posen el punt final a les seves actuacions del 2015 a la ciutat. La propera cita de l'entitat amb Sant Cugat serà el 6 de març, en la Trobada Nacional de dones trabucaires de Catalunya. Una cita que es realitzarà en el marc de la celebració del Dia de la Dona Treballadora a Sant Cugat.

La cercavila ha recorregut els carrers de Sant Cugat. FOTO: Lali PuigEls Diables han estat els encarregats d'encapçalar la cercavila. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem