Els zombies del Sant Cugat Fantàstic escampen el terror per la ciutat

Tercera jornada del festival de cinema fantàstic i de terror de Sant Cugat

Els zombies han estat els protagonistes de la tercera jornada del Sant Cugat Fantàstic, el festival de cinema fantàstic i de terror que se celebra als cinemes de la ciutat. (Les millors imatges del Zercavila Zombie)

Un dels moments més terrorífics ha arribat a partir de les deu de la nit, quan un de zombies ha aparegut a l'entorn del Teatre-Auditori i han recorregut els carrers de l'entorn menjant-se a tothom amb qui es trobaven... És el cercavila més zombie.

Per si no n'hi havia prou per sembrar el pànic per la ciutat, la jornada del Sant Cugat Fantàstic s'ha tancat passada la mitjanit amb una marató de sang amb la projecció de dues pel·lícules.

Personatges mítics de la televisió com Mazinger Z i les creacions més recents del gènere, com Rick&Morty, han estat els protagonistes d'una xerrada sobre sèries animades a càrrec del periodista Pep Prieto.

El festival continua aquest diumenge amb més pel·lícules del gènere i una mostra de curtmetratges catalans. A les nou del vespre es tancarà el Sant Cugat Fantàstic amb el lliurament dels premis.

Els zombies del Sant Cugat Fantàstic FOTO: Lali PuigEls zombies del Sant Cugat Fantàstic FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem