En marxa un nou projecte per dinamitzar i regular la música al carrer

L'Ajuntament atorgarà 30 llicències per tocar en els 10 punts diferents del municipi que s'han marcat

El nou projecte 'Músics de Carrer' donarà el tret de sortida el pròxim 1 de març, quan s'obri el període per presentar la proposta per formar part d'aquesta iniciativa.



Es tracta d'un projecte que té per objectiu dinamitzar i regular la música en l'espai públic, així com donar resposta a les peticions rebudes per fer actuacions musicals al carrer. Per això mateix, l'Ajuntament ha marcat 10 espais diferents i atorgarà un total de 30 llicències perquè els grups musicals puguin omplir de música els carrers de Sant Cugat.



En aquest aspecte la tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha remarcat que "aquest projecte parteix de dues grans línies. D'una banda la voluntat de continuar fomentant el talent cultural i musical de la gent de Sant Cugat i, de l'altra, continuar trobant xarxes col·laboratives. Pensem que aquesta dinàmica farà que el projecte cultural i comercial de la ciutat en surtin beneficiats".



Pel que fa als beneficis que aportarà aquest projecte per a l'eix comercial, Fortuny ha volgut remarcar que "tenim una clara intenció que els músics que toquin en aquests 10 punts acompanyin tot l'eix comercial i aquest no només acaba al carrer de Santiago Russiñol o al carrer de Santa Maria, també arriba fins a l'avinguda Cerdanyola".

Músics de Carrer

El període per presentar-se serà entre l'1 i el 20 de març a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a l'Oficina Musical La Pua, que és l'encarregada d'organitzar el projecte.
 

El 31 de març es donaran a conèixer les 30 propostes seleccionades i entre el 17 d'abril i el 30 de setembre, se celebrarà la primera temporada de 'Músics de Carrer'.
 

Les propostes s'estructuraran en tres categories: músics individuals, formacions de 2 a 5 integrants, i fins a 10 per a les formacions vocals i escoles o projectes formatius.

Un cop seleccionats, les 30 propostes participants podran tocar en els 10 espais. Aquests s'organitzaran de manera que puguin anar rotant i amb uns horaris i condicions establertes. 

Espais

  • Plaça de Lluís Millet
  • Cruïlla carrer Rosselló, Valldoreix i Sant Bonaventura
  • Plaça del Doctor Galtés
  • Cruïlla carrer Santa Maria amb carrer Xerric
  • Plaça dels Quatre Cantons
  • Carrer de Santiago Rusiñol
  • Plaça d'Octavià
  • Cruïlla carrer de la Torre amb Francesc Macià
  • Carrer de la Creu
  • Cruïlla avinguda Cerdanyola i passeig Torreblanca
Més informació
 
Comentaris

Destaquem