Enguany hi haurà dos balls de gitanes per encabir tots els balladors

Hi havia l'opció de passar directament sense sorteig en cas de complir unes condicions i masses quadros le shan complert

El Ball de Gitanes del Carnaval 2023 tindrà dos passis. Cada any hi ha més persones que hi volen participar i l'edició anterior ja es va haver de fer un sorteig perquè no tothom cabia a la plaça d'Octavià. Enguany, l'organització va avisar que tornaria a sortejar la participació i que aquells que es presentessin amb quatre quadros i paritat de gènere tindria pas directe sense sorteig. Segons l'organització, més de 50 quadros s'han presentat seguint aquesta normativa.

Així, per tal d'encabir-los a tots i, a més, poder donar lloc a la resta de quadros que s'han presentat, l'organització del Ball de Gitanes ha decidit fer dos passis, que seran el mateix dia i al mateix espai. "A plaça hi caben uns 48 quadros i hem rebut més de 64", diu Nacho Ferrer, membre de l'organització. "Estem plantejant-nos encara si l'entrada la farem conjunta o també la dividirem en dues".

El 28 de novembre s'inicien els assajos voluntaris de repassada general al Teatre-Auditori, amb una pausa la setmana del 5 al 9 de desembre i Nadal. El 23 de gener començaran els assajos obligatoris per torns, amb els assajos obligatoris el pavelló el 6 i 8 de febrer. Finalment, el 13 i 15 de febrer seran a la plaça d'Octavià. Els horaris seran sempre dilluns i dimecres de 21 a 22:30 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem