El grup vocal In Crescendo posarà la veu al concert 'Música per a la solidaritat'

La 16a edició del concert solidari se celebrarà el 25 de febrer al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Sant Cugat torna a acollir el concert “Música per a la Solidaritat” i enguany ja sumen 16 edicions. L’esdeveniment benèfic, organitzat pel Rotary Club Sant Cugat, se celebrarà el dissabte 25 de febrer al Teatre-Auditori i anirà a càrrec del grup vocal In Crescendo.

L’objectiu del concert és fomentar la feina de les entitats humanitàries locals i, en aquesta 16a edició, un 90% dels fons recaptats amb les entrades es destinaran al Fons Social Sant Cugat - Valldoreix, dedicat a donar préstecs sense interès a famílies amb pocs recursos i/o necessitats puntuals. El 10% restant es destinarà a la lluita internacional contra la pòlio.

Les entrades del concert ja estan a la venda per Internet a www.tasantcugat.cat. El preu és de 20 euros i les aportacions a la Fila Zero es podran fer al compte ES17 3140 0001 9200 1345 4100 indicant que es destina al concert benèfic “Música per a la solidaritat”.

In Crescendo

In Crescendo és un grup vocal format per joves d'arreu de Catalunya, guanyador del concurs de TV3 'Oh Happy Day'. Per la seva part, podem esperar una bona dosis d'innovació i creativitat musical, amb un repertori variat i ple de color.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem