És-Fera 72 acull l'exposició 'Where is Everyone'

La mostra s'ha inaugurat aquest 28 de setembre, coincidint amb l'estrena del documental 'La Jungle'

L'Espai d'Art És-Fera 72 de Sant Cugat del Vallès acull des d'aquest 28 de setembre l'exposició fotogràfica "Where is Everyone" d'Yves Dimant. Una exposició que s'inaugurava coincidint amb l'estrena del documental La Jungle, del mateix autor i Dani Velàzquez, ambdós santcugatencs.

Un documental que registra els fets i mostra la veritat sobre els esdeveniments que es van desenvolupar a La Jungle, el camp de refugiats més gran d'Europa occidental. Ho fa amb l'objectiu de situar l'espectador cara a cara amb el surrealisme polític contemporani a través de les reflexions dels refugiats i voluntaris, marcats per l'escepticisme i com a testimoni de la sorprenent fortalesa de la mobilització civil.

Igualment, el dissabte dia 30 de setembre es podrà tornar a conèixer el projecte La Jungle per part dels seus autors a les 20.15 hores, així com visualitzar el documental a les 20.30 hores.

Yves Dimant és llicenciat en Imatge i Fotografia, i Màster en Fotografia Documental, i afirma que "la fotografia m'ha ensenyat una manera de mirar el món. Com a fotògraf, les circumstàncies m'han portat a treballar amb la tecnologia del vídeo, que m'ha permès explorar les meves habilitats plenament. La càmera no és més que un pretext per enfrontar-se a la realitat i aprendre d'ella".

 
Comentaris

Destaquem