L’Escola de música i dansa Fusió celebra Santa Cecília amb un concert

Dues actuacions d’alumnes encapçalades pel mestre Carles Rambla

L’Escola de música i dansa Fusió va celebrar Santa Cecília amb dues actuacions interpretades per alumnes de l'escola encapçalades pel mestre Carles Rambla. Va ser dimarts, 22 de novembre, a la mateixa escola. En el primer concert van interpretar Martinique, format per als alumnes més petits; Diogo Azevedo, Ada Baulenas, Eloi Sánchez i Guillem Navarra. Després, va ser el torn del segon concert, un tema més instrumental, que va interpretar Cold Duck Time. Els alumnes han estat: Martina Patxot, Adrià Valero, Pau Gómez i el professor de guitarra Quim Terrades. Després del concert han fet un sorteig entre els alumnes i l'Adriana Rodríguez ha estat la guanyadora que s'ha endut dues entrades per un concert dedicat a Disney, de l'Orquestra Franz Schubert Filharmonica, al Teatre-Auditori, a més d'una agenda amb un disseny artístic i únic pels 50 anys de l'escola.

Grup d'alumnes actuant per Santa Cecília a l'escola Fusió. FOTO: TOT
Alumnes de l'escola Fusió actuant per Santa Cecília. FOTO: TOT

Comunicat per demanar més suport

Les directores del centre Gemma Navarra i Núria Pinyol han explicat que han emès un comunicat des de l'entitat EMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya) amb la finalitat de demanar al Parlament de Catalunya que doni ajut econòmic als alumnes per poder rebre ensenyament musical a les escoles d'iniciativa privades, a l'hora facin sostenibles aquests centres. A Sant Cugat hi ha dues escoles de música autoritzades per la Generalitat que són l'escola Fusió i Aula de So.

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem