Estanislau Roca guanya la II Biennal d'Escultura Valldoreix dels somnis

La mostra escultòrica a l'aire lliure es pot visitar fins al 20 de desembre

L'escultura "Site" d'Estanislau Roca Calaf ha guanyat el primer premi de la II Biennal d'Escultura Valldoreix dels Somnis, organitzada per Amicart Valldoreix, l'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament de Sant Cugat. Una mostra escultòrica a l'aire lliure que s'inaugurava el dissabte, 20 d'octubre, i que es podrà veure fins al 20 de desembre.

Les obres, les 31 seleccionades en aquesta segona edició de la biennal, es poden veure en quatre espais diferenciats, un d'ells a Sant Cugat. Hi ha 5 escultures al passeig de Francesc Macià amb el carrer de Castellví, 5 més al Parc de Les Ones-La serreta, i 5 més al Club Esportiu Valldoreix. El gruix de la mostra es troba al Parc de Sant Cebrià, on hi ha 14 escultures, entre elles, la guanyadora d'aquesta edició.

El segon premi ha estat per "Hélix", de Pense, per la recerca de material; i el tercer per "Ambdós mons", de Dani Berenguer, com a artista emergent. També s'han lliurat dues mencions honorífiques. Una per "Successió en l'espai", de Miquel Andrino, i la segona per "Camí a la privacitat-rere el somni", de Maïs.

 

 
Comentaris

Destaquem