Estima, afecte i respecte professional a l'homenatge de Joan B. Culla

Joan B. Culla: "M'acabeu de proporcionar l'equipatge més preciós pel viatge que em resta per fer"

Membres de la societat civil i de la política han rendit homenatge aquest dijous 21 de setembre a l'historiador i professor santcugatenc Joan B. Culla davant el seu delicat estat de salut. L'acte impulsat per un grup d'historiadors i organitzat pel CCCB i el diari 'ARA', ha omplert de gom a gom l'auditori del complex cultural, on han assistit el president de la Generalitat, Pere Aragonès i els expresidents Jordi Pujol, José Montilla i Artur Mas. 

Joan B. Culla només ha tingut paraules d'agraïment durant l'homenatge. Dirigint-se al públic com a "amics i amigues" i recalcant la convicció, la rellevància i la força amb la qual pronuncia els dos mots, l'historiador ha expressat el sentiment d'estima i afecte que sent per l'acte dedicat. Ha volgut deixar en segon pla l'objectivitat que se li atribueix com a historiador i com a periodista, posant per davant l'amistat i la nostàlgia en l'altar de les complicitats de tota mena, com els 46 anys en els passadissos de la Universitat Autònoma o les diferents batalles d'opinió durant les últimes dècades, entre d'altres. Joan B. Culla ha finalitzat amb un agraïment: "M'acabeu de proporcionar l'equipatge més preciós pel viatge que em resta per fer".

L'alcalde Josep Maria Vallès ha explicat que l'historiador també tindrà un homenatge a Sant Cugat i a través de Twitter li ha dedicat les següents paraules: "Joan Culla, un historiador savi, que ho sap tot, que diu tot el que pensa i que pensa tot el que diu. Indubtable mereixedor d'un homenatge com el que t'ha fet el diari 'ARA', amb molts amics".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem