Eva Tataret, nou Caparrot de l'any a Sant Cugat

Es presentarà a la Diada de Testes de l'entitat de l'any vinent

Eva Tataret, estretament vinculada al món de la cultura popular i tradicional i contacontes, és el nou Caparrot de Sant Cugat del Vallès escollit per votació popular. Així ho ha anunciat l'entitat santcugatenca durant la celebració de la Festa de Tardor aquest dissabte, 10 de novembre, en l'activitat celebrada a la plaça de l'Om.

Tataret ha estat l'escollida en la votació popular iniciada al setembre per Caparrots de Sant Cugat per triar el nou Caparrot de l'Any que sortirà l'any 2019, durant la Diada de Testes. Entre els candidats d'enguany, hi havia també Oriol Canas, Maria Fabre, Montse Moral, Eva Tataret i Joan Tortosa.

Durant l'acte, l'entitat ha reivindicat novament un nou espai on guardar i exposar a la ciutadania els caparrots de la ciutat. Ho han fet després que les pluges de les darreres setmanes hagin malmès fins a deu figures que estaven guardades a la sala polivalent de la Casa de Cultura. És per aquest motiu, que els capgrossos i caparrots no han pogut estar presents a la Festa de Tardor, ja que estan pendents de ser reparats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem