Èxit de participació en els primers compassos de 'Pugem a l'escenari'

El concurs, organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat i patrocinat per Pleniluni Musical, pretén promoure l'educació musical i la cultura a Sant Cugat

La 3a edició del concurs musical Pugem a l'escenari està tenint molt bona acollida en els primers dies del certamen, després de rebre 18.000 visualitzacions en les 24 primeres hores. Sota l'organització de Joventuts Musicals de Sant Cugat, i amb el patrocini de Pleniluni Musical, l'edició d'enguany s'està celebrant de manera telemàtica i va iniciar el darrer 12 de maig.

L'objectiu del concurs és incentivar als joves santcugatencs en l'educació musical i, després que els participants enviessin un vídeo als organitzadors, aquests estan penjats al canal de YouTube de Pleniluni Musical. L'edició d'enguany compta amb dues categories: una pels infants entre 4 i 16 anys (d'on sortiran 2 finalistes) i l'altre pels joves entre els 17 i 30 anys (d'on hi haurà 3 finalistes).

Les votacions estaran obertes fins al 19 de juny i els artistes dels cinc vídeos amb més Likes de cada categoria passaran a l'última fase del concurs. Els guanyadors es decidiran en una festa de cloenda el 26 de juny on el jurat decidirà qui és el guanyador. El guanyador o guanyadora de la Categoria A serà premiat amb un val de 100 € per i el de la Categoria B, obtindrà un val valorat amb 200 €, ambdós vals per gastar a Pleniluni Musical. Els finalistes del concurs rebran també un val de 50 € per a gastar a Pleniluni Musical.

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem