Una exposició de fotografies vincula art i comerç a establiments de Sant Cugat

Les fotografies presentades retraten a la intimitat de les persones i el seu entorn i es podran veure fins el 19 d'abril

La santcugatenca Annabelle Sproat ha presentat a Sant Cugat l'exposició fotogràfica Glorious, una mostra que vol interrelacionar l'art i el comerç. La inauguració ha tingut lloc aquest divendres 5 d'abril, al cafè de la Mirta, i es podrà visitar fins al 19 d'abril.

El projecte, 'Glorious Sant Cugat', es tracta d'exposar una fotografia acompanyada d'un text en alguns comerços del municipi. El fil conductor de la proposta és "la connexió amb l'expressió íntima i la inspiració dels santcugatencs", com descriu l'artista i té com a finalitat promoure el comerç i la cultura a l'uníson. En total, 14 fotografies formaren part d'aquesta exposició.

2aa46236 9902 404f a007 6f2eeb9d791b

La inauguració al Cafè de la Mirta FOTO: Ajuntament

 

fecdda5e a8bb 431c 8322 ada88f53980d

Moment de la inauguració FOTO: Ajuntament

 

930f793c 2051 437d 87e8 7e32551f68b5

FOTO: Ajuntament

El projecte fotogràfic


El projecte el componen 8 persones que Sproat ha retratat amb fotografies indirectes que permeten observar el seu entorn. L'artista vol donar valor a la quotidianitat de Sant Cugat i del dia a dia. Defensa que més enllà de les xarxes socials i les fotografies de paisatges exòtics, hi ha moltes coses que transmeten una bellesa particular, però, que les "presses del dia a dia no ens permet aturar-nos a observar-les". Glorious convida a connectar amb l'entorn més proper mitjançant les històries d'aquestes persones. En paraules de l'artista: "la intenció del projecte és convidar a la gent a través de les fotos que pari un segon durant els dies frenètics per pensar en quines són les seves persones, llocs i moments Glorious".

La finalitat del projecte és fer l'art més accessible i portar-la als aparadors dels comerços seleccionats. Alhora, l'artista també vol dinamitzar al comerç local en relacionar els diferents espais on presentarà el projecte creant un mapa amb els comerços que participin, perquè l'espectador pugui anar d'un lloc a un altre.

Glorious a Sant Cugat

Glorious a Sant Cugat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem