La família Pellicer al complet exposarà "Art a 4 Pellicers"

Els quatre membres de la família exposarán les seves pintures a partir de l'11 de febrer a la sala d'exposicions de l'EMD de Valldoreix

La família Pellicer exposarà "Art a 4 Pellicers" des del proper 11 de febrer fins el 15 d'abril, a la sala d'exposicions de l'EMD de Valldoreix, un recopilatori de pintures i art fets pels quatre membres.

Després de les exposicions “156 anys de color” i  “La Fem de colors” la família en presenta una de nova. Aquest és el primer cop, que tota la família exposa les seves creacions de forma conjunta en que s'hi podrán veure diferents tipus d'obres com dibuixos, quadres o collages.

A l'exposició es podrán veure pintures de Miquel Pellicer extretes dels seus llibres d'autor i en què es podra veure a la vegada la il·lustració original i una versió digitalitzada. La Susanna s'estrena en la modalitat collage adaptant al seu habitual estil de caire infantil i pel que fa a la més petita de la família, la Xènia exposarà quadres de noves tendències i nous experiments artístics.

A més, per primer cop s'uneix la Gemma Pellicer, la quarta membre de la família, que fins ara només havia exposat les seves obres de forma individual. Per tant, per primera vegada, els quatre presentaran les seves obres de forma conjunta; quatre membres i tres generacions diferents.

L'exposició es podrà veure de dilluns a divendres de 9h a 14h i dijous de 9h a 19h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem