El festival Petits Camaleons omplirà de música Sant Cugat amb 73 concerts i 29 artistes

Joan Dausà, Macaco o Lildami seran alguns dels artistes que tocaran en la 12a edició del festival per a públic infantil

Del 29 de setembre a l'1 d'octubre torna a Sant Cugat el festival per a públic infantil Petits Camaleons amb l'objectiu de "garantir el dret dels nens i nenes a la bona música en directe", segons ha explicat la tinenta d'alcaldia de Cultura en funcions, Esther Madrona, en la presentació del festival aquest dimarts, 13 de juny, liderada pel seu director artístic, Albert Puig.

"Últimament, han desaparegut molts festivals familiars, però nosaltres hem sobreviscut", ha explicat Puig, que ha destacat que aquesta 12a edició del festival torni a aconseguir la paritat entre projectes masculins i femenins i s'aposti per artistes locals. A més, ha afegit que "volem que els nens gaudeixin no només dels artistes que coneixen, sinó que també en descobreixin de nous".

Així doncs, el Petit Camaleons d'enguany comptarà amb 29 artistes que faran 73 concerts repartits en 9 escenaris: Teatre-Auditori, carpa Arborètum, carpa Torreblanca, Aula Magna, Escenari La Pua, Pati Obra Social "La Caixa", escenari per a Nadons 1, escenari per a Nadons 2 i plaça d'Octavià. A més, també hi haurà rodes de premsa i zona de signatura amb els artistes, food trucks, exposicions, activitats, tallers, programes de ràdio en directe, un espai comercial i de venda de marxandatge, Camaleons Solidaris (espai dedicat a ONG's), cercaviles i cultura popular.

Suu, Triquell, Doctor Prats i molts més

El festival s'inaugurarà el divendres, 29 de setembre, amb cercaviles i l'actuació de Pep López oberta a tothom a la plaça d'Octavià. El mateix divendres es farà la gran festa dels pares i mares amb els concerts Joan Dausà i La Marta Rius al Teatre-Auditori i a la plaça de Victòria dels Àngels.

Al llarg del dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d'octubre tindran lloc la resta de concerts, que mantindran la seva durada de mitja hora, amb horaris conciliadors per a famílies i amb espais reservats pels infants.

Dissabte al Teatre-Auditori

- Joan Dausà

- Suu

- Macaco

Dissabte a la carpa Arborètum

- Gertrudis

- Sergi Carbonell

- Xiula

Dissabte al Pati Obra Social "La Caixa"

- Lal'ba

- Les que faltaband

Dissabte a l'Aula Magna

- Alicia Rey

- Grauwi + Marta Cascales

Dissabte a l'escenari La Pua

- Pol Cortés

- Franc

Diumenge al Teatre-Auditori

- Doctor Prats

- Lildami

- Triquell

Diumenge a la carpa Arborètum

- Balkan Paradise Orchestra

- Koers

- The Penguins "Reggae per xics"

Diumenge al Pati Obra Social "La Caixa"

- The Sick Boys

- Always Drinking Marching Band

Diumenge a l'Aula Magna

- La Marta Rius

- Anna Andreu

Diumenge a l'escenari La Pua

- Jazz Duo Pop

- Clàudia Bardagí i Joan Marí

Dissabte i diumenge als escenaris per a nadons

- Concerts per a nadons de 0 a 3 anys

Les entrades ja estan disponibles des d'aquest dimarts, 13 de juny, a les 12 hores al web petitscamaleons.com.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem