El festival Vincles torna amb segell santcugatenc: Tacho i Eva Solà, entre altres

El festival reuneix artistes del panorama musical actual com Blaumut 10 i Meritxell Neddermann

La música d'autor tornarà a ser la gran protagonista de Vincles 2023, un festival de música que reuneix alguns dels artistes de l'escena actual catalana, entre el divendres 15 i el dissabte 16 de setembre al Celler Modernista. Entre les propostes, destaca la presència de Blaumut 10 i dels santcugatencs Tacho i Eva Solà, en un festival les entrades del qual ja es poden comprar.

Així doncs, el tret de sortida del Vincles 2023 serà amb els concerts de Tacho (20:30h) i Blaumut 10 (22:30h). El santcugatenc fusiona diversos gèneres musicals, des d'arrels afroamericanes com el R&B i el hip-hop, fins a músiques d'arrels afrocubanes com la salsa o el garito. Per la seva banda, Blaumut 10 celebra els deu anys de la publicació d'"El Turista" i combina la varietat d'estils en una proposta eclèctica, variada i de qualitat.

De cara al dissabte 16, Eva Solà (amb duo de la santcugatenca Eva Menéndez i d'Albert Solà) serà l'encarregat d'arrencar la nit musical, amb un espectacle amb clara influència del folk, el soul i, fins i tot, el jazz, a les 20:30h. Finalment, Meritxell Neddermann (22:30h) acomiadarà el Vincles 2023 amb una actuació marcada per la barreja de gèneres (música clàssica, jazz, funky i indie) i l'experimentació amb loops, pedals i vocòder.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem