Fi de Festa amb bastoners, castellers, i molta música

La Festa Major encara aquest diumenge la recta final dels quatre dies que han portat als santcugatencs i santcugatenques a omplir places i carrers

Les activitats culturals seran presents durant tot aquest diumenge, 1 de juliol, per acomiadar la Festa Major de Sant Cugat amb un bon gust de boca. Les famílies tindran el seu lloc a l'Espai d'Arreu, on d'11 a 14 hores es podrà redescobrir el món amb un espai de contes, llibres, jocs i tallers a la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot. Al mateix lloc, i de 17 a 20 hores, la cita continua, amb l'espectacle familiar, a les 18.30 hores de Contes d'arreu del món.

Abans, però, a les 11.30 hores arrencarà la tradicional Matinada Bastonera, amb els Bastoners de Sant Cugat de la Unió Santcugatenca, que recorrerà els carrers de la ciutat des de la plaça d'Octavià fins a la plaça de Barcelona.

Pots consultar tota la programació del dia a l'agenda del TOT.

I a la tarda...
El plat fort de la darrera tarda és l'actuació castellera de Festa Major a la plaça d'Octavià. Una actuació que començarà a les 18 hores, i que comptarà amb la colla local, els Castellers de Sant Cugat, a més dels Castellers de Sants, i la Colla Jove de Tarragona.

Els més petits, a partir de les 20.30 hores, i amb sortida també des de la plaça d'Octavià, tenen la seva cita amb el Correfoc Infantil, mentre a partir de les 21 hores, la plaça de Barcelona s'omplirà de cançons tradicionals amb la Societat Coral La Lira.

Per anar acabant...
El jazz també té cabuda la darrera nit de Festa Major, amb el concert de Martí Serra Quartet, organitzat per Jazzenviu a les 21 hores a la plaça de Can Quiteria. I després, a les 22.30 hores, Gonzalo de Val Trio i Celeste Alías, al mateix escenari. La plaça d'en Coll, per la seva banda, acollirà la tradicional cantada d'Havaneres a les 22 hores amb Port Bo, i rom cremat per a tothom.

I ja per acabar, la plaça d'Octavià serà l'escenari a partir de les 22.30 hores de la projecció de les millors imatges de la Festa major 2012 fetes per Jordi Garcia, i posteriorment, el concert de Se Atormenta una Vecina.

Els espais de Festa Major
Totes les activitats es distribueixen en onze espais repartits per la ciutat. Els habituals com la Taverna, l'Espai d'Arrel, la Festa Major Alternativa, l'Esport al carrer, la plaça del Jazz, el Racó Infantil, la caseta del CPA i la fira d'atraccions. Però aquest any també se n'hi han sumat de nous com el Des-plaça Jove, l'Espai d'arreu o l'Estovallada.

I no t'ho pensis més, participa ja al concurs Fotoportada 2012 presentant les teves fotos de Festa Major!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem