'Fortius', del Circ Històric Raluy, arriba a Sant Cugat

El nou espectacle de la companyia es podrà veure des d'aquest dijous, 20, al dilluns 1 de maig a la ciutat

Sant Cugat acull, un any més, la proposta del Circ Històric Raluy, amb la col·laboració del TOT Sant Cugat. Enguany, la companyia presentarà a la ciutat el seu nou espectacle, Fortius, des d'aquest dijous, 20 d'abril, al dilluns 1 de maig. A més, aquest any, la carpa de l'històric circ canvia d'ubicació, i s'instal·larà al Parc de l'Arboretum, darrere del Teatre-Auditori.

William Giribaldi, productor exectiu del Circ Històric Raluy, ha explicat que a Sant Cugat arriben amb molta il·lusió, ja que "Sant Cugat és un dels municipis més importants per a nosaltres. S'ha convertit en una tradició i el públic ens aprecia molt".

El nou espectacle, Fortius, combina l'ahir amb l'avui. Habilitat i destresa amb el gust de les coses ben fetes. Una proposta que sorprendrà el públic des de l'emoció. Màgic, brillant i personal, Fortius proposa dues hores de circ que són un viatge a uns altres temps. Tal com ha destacat Giribaldi "és un espectacle basat en la força física i l'acrobàcia".

A part del canvi d'ubicació, els espectadors podran gaudir d'una actuació que aportarà elements nous, com el ballet o el nou còmic, fet que fa, com destaca Giribaldi, "molt interessant" aquest nou espectacle d'un circ que compta amb més de 40 anys d'història. 

La proposta, a més, torna acompanyada dels carruatges clàssics del Museu en què s'ha convertit el circ. Com sempre, es podran visitar mentre el Circ Històric Raluy estigui a la ciutat.

Recordeu que el TOT Sant Cugat sorteja quatre entrades per a veure l'espectacle del Circ Raluy. Podeu inscriure'us en aquest enllaç

Més informació
 
Comentaris

Destaquem