Els Gausacs celebren Sant Ponç amb dues setmanes d'activitats i un pilar caminat

Els Castellers de Sant Cugat tornen a celebrar la diada amb plena normalitat

Després de dos anys sense poder-se celebrar, torna la diada de Sant Ponç organitzada pels Castellers de Sant Cugat. Els Gausacs presenten la Quinzena Verda, dues setmanes d'activitats de tota mena, obertes al poble, que van començar divendres 29 d'abril i acabaran el cap de setmana del 14 i 15 de maig, amb les actuacions de Sant Ponç. També preparen un pilar caminat per al dia de la vigília.

Entre les activitats, hi haurà tallers, activitats infantils, sopars populars, concerts, assajos, diades castelleres, i un torneig de vòlei entre les entitats de Sant Cugat.

Enguany la Diada de Vigílies de Sant Ponç del dissabte 14 de maig a la tarda tindrà un component especial: es farà un pilar caminat que travessarà tot el carrer de la Torre. "Les estructures de pilar caminat són complicades i alhora molt espectaculars de veure, i enguany ens proposem caminar un pilar de quatre durant uns 50 metres", explica l'entitat en un comunicat. L'endemà al matí, el diumenge 15 a les 12 h, se celebrarà la tradicional Diada Castellera de Sant Ponç, aquesta vegada acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Quinzena Verda dels Castellers de Sant Cugat. FOTO: Cristina Cabasés

Quinzena Verda dels Castellers de Sant Cugat. FOTO: Cristina Cabasés

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem