contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Gina Estapé i Chloé Sucrée presenten els seus llibres sobre alimentació saludable

L'acte, que se celebra el dimarts 24 de gener a les 19 hores a El Siglo del Mercantic, és gratuït i està obert a tothom

Si t'agrada cuidar-te i saber com l'alimentació saludable influencia en el teu benestar físic i psíquic o vols saber més sobre alimentació, no et pots perdre la presentació doble que faran Gina Estapé (@myhealthybites) i Chloé Sucrée (@beingbiotifuldels seus respectius llibres Deliciosamente Cíclicas i Being Biotiful: 90 recetas saludables para disfrutar y compartir el pròxim dimarts, 24 de gener a les 19 hores a El Siglo del Mercantic.

Les dues santcugatenques participaran en aquesta presentació especial i temàtica, ja que girarà entorn la gastronomia. Si vols assistir a la presentació, què és gratuïta i està oberta a tota la ciutadania, ho pots fer anant el dia de la presentació o omplint el formulari que s'adjunta més avall. A més, i durant la presentació la marca de productes d'alimentació saludables, 100% ecològics i sense gluten, Como Como Foods oferirà un tast dels seus productes.

L'esdeveniment està organitzat pel TOT Sant Cugat, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració de la llibreria Alexandria i el Mercantic.


Si no veus correctament el formulari clica aquí

 

 
Comentaris

Destaquem