Glòria Setó publica un conte infantil sobre l'amistat sense fronteres

El llibre, autoeditat, porta per nom 'La Selma i la Maria'

La santcugatenca Glòria Setó ha publicat el conte La Selma i la Maria, una història sobre l'amistat i com aquesta pot superar totes les fronteres, que es pot trobar a les llibreries de Sant Cugat del Vallès.

Com explica Setó, "la història es desenvolupa en dos indrets. Un petit poblet d'Àfrica i Barcelona". D'aquesta manera, "per culpa d'uns fets, que no haurien d'haver succeït mai, la Selma ha de fugir del seu país, la seva estimada Àfrica. Es refugiarà a casa dels seus avis a Barcelona on coneixerà la Maria. Entre elles naixerà una amistat tan forta que durarà tota la vida".

Un conte de fantasia amb un objectiu didàctic. I és que, com detalla Setó, "pretén apropar els infants i els joves a les mateixes emocions, projectes, injustícies i, sobretot, al valor de l'amistat". Amb aquest objectiu, el llibre conté cites sobre l'amistat, en diversos idiomes. La Selma i la Maria s'adreça, doncs, a un públic infantil i juvenil, a partir dels 4 anys, segons l'autora, ja que compta amb les il·lustracions del també santcugatenc Miquel Pellicer, que ja expliquen la història.

 
Comentaris

Destaquem