Un grup d'amics retrà homenatge a Carmen Rojo, "ànima del Mesón"

El Siglo acollirà un acte en memòria de la impulsora de l'històric bar

Un grup d'amics volen retre homenatge a la Carmen Rojo, impulsora i "ànima" del Mesón. Ho faran divendres 1 d'abril a les 19 h al Siglo de Mercantic.

El trio de cordes Fusió, amb Núria Sauló, Carla Iñigo i Carla Gilabert, anirà rebent la gent mentre entra. Un cop arribats, Toni Samsó conduirà l'acte on participaran vuit testimonis que parlaran sobre diferents aspectes de la vida i el llegat de Rojo.

Seran Xavier Fornells, Pep Codó, Àngels Ponsa, Carolina Hernandez, Ramon Grau, Visa, Doris Leussler i Teresa Vendrell qui conduiran la vesprada. Marta Pessarrodona també hi serà present, llegint el seu text sobre la protagonista, inclòs al llibre Fauna.

Tancarà l'acte el grup de jazz clàssic Cantina’s Band Fusió, després d'una breu participació del públic i un agraïment als que han fet possible l'esdeveniment: Totmèdia, Cugat Mèdia, El Siglo de Mercantic i l'Escola Fusió. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem