[SORTIEG TANCAT] Guanya entrades per descobrir el Monestir com no l'havies vist abans

A més, es podrà visitar l'Església i recórrer espais desconeguts

L'Ajuntament de Sant Cugat i el TOT Sant Cugat et brinden una nova oportunitat de conèixer el Monestir com mai l'havies vist abans. Si vols conèixer en profunditat la joia de l'arquitectura local amb un acompanyant, participa en el sorteig de 4 entrades dobles per la per la visita guiada 'Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona', omplint el formulari que s'adjunta més avall. Pots participar al sorteig des d'aquest concurs fins el dilluns 30 de juliol. Molta sort a tots!



Les entrades seran pels dissabtes 4, 11, 18, 25 d'agost a les 19 h. La visita es fa a aquesta hora perquè esdevinguin una visita exclusiva que permeti passejar pràcticament en solitari per l'interior del Claustre i de l'Església. Durant el recorregut es descobreix la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu claustre, el més important d'Europa en escultura romànica. 



A més, es podrà visitar l'Església i recórrer espais desconeguts, passejant per sobre dels absis, pujant al campanar i observar la plaça d'Octavià, així com els estrets carrerons del centre i una impressionant panoràmica sobre Montserrat, el Montcau i Collserola.

A la visita es donen a conèixer aspectes desconeguts d'aquesta joia arquitectònica FOTO: Cedida

A banda i si no guanyes el sorteig i vols fer l'itinerari el 'Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona', sigui en solitari, amb família o amics, podràs adquirir les entrades al web del VisitSantCugat. La visita té una duració d'1 hora i 30 minuts.

 
Comentaris

Destaquem