Infants i joves tenen una cita amb el seu correfoc per Festa Major

La festa del foc començarà a les 20.30 hores d'aquest divendres, 30 de juny

La Festa Major de Sant Cugat té una cita amb el foc aquest divendres, 30 de juny. Ho fa amb el Correfoc infantil i jove de la festa organitzat per Diables de Sant Cugat i que comptarà amb els Diables de Castellterçol i els Dimonis Bon Pasfoc del barri de Bon Pastor de Barcelona.

El correfoc, que començarà i acabarà a la plaça d'Octavià, arrencarà a les 20.30 hores, i seguirà el següent recorregut:

Carrer de la Plana de l’Hospital, carrer de la Fàbrica, carrer de Santa Anna, carrer de Castillejos, carrer de Sant Martí, carrer de Sabadell, plaça de Sant Pere, avinguda de Catalunya, avinguda Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Gorina, plaça de Magí Bartralot, carrer de Gorina, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d’Octavià.

Pel que fa al Correfoc d'adults, aquest se celebrarà el dissabte, 1 de juliol, a partir de les 22.30 hores.

Seguiu aquests consells per gaudir de la festa amb seguretat

El TOT amb la Festa Major

Concert amb La Principal de la Bisbal (Pl. Barcelona) FOTO: Artur Ribera

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club.

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem