Ja es coneixen els guanyadors del 8è Premi Literari dels Castellers de Sant Cugat

Enguany han participat 248 textos, d'entre els quals han sortit els 15 vencedors d'aquesta 8a edició

Els Castellers de Sant Cugat han donat a conèixer els noms dels guanyadors del 8è Premi Literari 'Gausacs Amunt', el dissabte 14 de maig en el Museu del Monestir, una edició de la qual la temàtica ha estat el retrobament. Així doncs, d'entre els 248 textos que han participat en 4 categories diferents, l'entitat ha escollit els 15 vencedors.

Amb això, els caps de colla dels camises verdes, Marcel SerraTomàs Baldi, han destacat la vocació dels Castellers de Sant Cugat "d'anar més enllà dels castells i ser una entitat social i cultural que comparteix els seus valors amb iniciatives com el 8è Premi Literari". D'altra banda, el president de l'entitat, Enric Aguadé, ha agraït "la gran participació" i ha donat esperança per una nova edició: "Esperem que tinguem altres motius d'alegria que no sigui el retrobament".

Pel que fa als premiats, Mattia Ruiz, amb El poema del mar, i Fèlix Vidal, amb El retrobament amb l’Auditori, han estat els vencedors en la categoria de 1r a 3r de Primària; en el cas de la categoria de 4t a 6è de Primària, Gabriel López, amb Sense títol, Bernat Jorba, amb El soldat, Esther Tàrrega, amb Petons, abraçades, i Leo Jiménez, amb El retrobament, han estats els escollits; Anika Mohammad, amb Muerte por un misil, Guillem Boigues, amb Melosa agonia, Irene Lobera, amb Lirios otoñales, Gemma Martí, amb Te he echado de menos i Clara Vernet, amb Cosiendo arcenes, han estat els guanyadors de la categoria d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius; d'altra banda, Anna Maria Casanovas, amb Abraça’m, Teresa Altarriba, amb Cinc amics ben diferents, Rosa Alaber, amb La Bruna retroba la lluna, M. Antònia Masip, amb Just a temps, s'han imposat en la categoria d'adults.

Finalment, la tinenta alcalde de Cultura, Esther Madrona (ERC Sant Cugat), ha valorat la xarxa existent en els Castellers de Sant Cugat: "Una vegada més, els Castellers de Sant Cugat han demostrat ser una petita gran família que aposta, a més per l'activitat cultural, per la social".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem