Ja has escrit la teva història castellera?

Fins al 17 d'octubre es poden presentar els textos per participar del primer premi de narrativa castellera "Gausacs amunt!" convocat pels Castellers de Sant Cugat

Fragment del cartell Fragment del cartell
El termini de presentació és fins al 17 d'octubre. FOTO: A.Bernal El termini de presentació és fins al 17 d'octubre. FOTO: A.Bernal
El termini de presentació és fins al 17 d'octubre. FOTO: A.Bernal El termini de presentació és fins al 17 d'octubre. FOTO: A.Bernal
Fragment del cartell Fragment del cartell
Fragment del cartell Fragment del cartell
Els Castellers de Sant Cugat han convocat aquest any el primer premi de narrativa de temàtica castellera anomenat "Gausacs amunt" per apropar la cultura tradicional catalana a tots els ciutadans de Sant Cugat. Un certamen literari en què pot participar tothom major de 6 anys, i el termini per presentar els originals finalitza el 17 d’octubre.

El concurs consta de cinc categories (segons les edats), i les obres es poden presentar al local social dels Gausacs (rambla de Can Mora, 11, els dimarts i divendres, de 18 a 20 hores) o al local d’assaig de la colla (antiga seu del Club Muntanyenc – Sala Canigó, al carrer de Dos de Maig, els dimarts i divendres, de 20 a 22.30 hores).

Bases
Les obres han de ser individuals, inèdites i escrites en llengua catalana, la temàtica de les quals ha de ser el món casteller i els castells. S’hi poden presentar tots els santcugatencs i santcugatenques a partir de 6 anys, i no hi poden participar treballs guardonats en altres certàmens.

Totes les obres presentades han d’anar dins un sobre. A l’exterior cal escriure-hi: “1r Premi de Narrativa ‘Gausacs amunt’”, el títol de l’obra, la categoria i el pseudònim de l’autor/a. A l’interior hi ha d'haver: l’original, dues còpies de l’obra i un altre sobre que contingui: títol de l’obra, categoria a què pertany, nom i cognoms, edat, adreça, telèfon i adreça electrònica de l’autor/a.

Categories
  • Categoria 1 - 1r, 2n i 3r de primària – Conte de màxim 2 fulls DIN A-4 amb cos Arial 12
  • Categoria 2 - 4t, 5è i 6è de primària – Conte de màxim 4 fulls DIN A-4 amb cos Arial 12
  • Categoria 3 - ESO – Narració de màxim 10 fulls DIN A-4 amb cos Arial 12
  • Categoria 4 - Batxillerat i formació professional – Narració de màxim 15 fulls DIN A-4 amb cos Arial 12
  • Categoria 5 – Adults – Narració de màxim 30 fulls DIN A-4 amb cos Arial 12
El veredicte i lliurament de premis serà el dia 15 de novembre del 2014, a les 12 hores al local social dels Castellers de Sant Cugat. Els premis estaran relacionats amb els Castellers de Sant Cugat i el món casteller.

 
Comentaris

Destaquem