contingut promocionat
Amat Cultura L

 

Joan Anton Català presenta a Sant Cugat el seu llibre 'Geopolítica de l’espai'

L'acte gratuït se celebrarà a la sala el Siglo de Mercantic, el dijous 23 de novembre, a les 19h

El conferenciant i divulgador científic, Joan Anton Català presentarà a Sant Cugat el seu llibre Geopolítica de l’espai. La presentació es farà el pròxim dijous, 23 de novembre, a les 19h, a la Sala de Lectura del Mercantic i cal inscriure's gratuïtament omplint aquest formulari que s'adjunta més avall.

La presentació del llibre està organitzada pel TOT Sant Cugat, amb el suport d'Amat Cultura i compta amb la col·laboració de Mercantic, Òmnium Sant Cugat i la llibreria La Salvatge Llibres. En acabar l'acte, es podrà adquirir exemplars del llibre i l'autor els signarà personalment.

'Geopolítica de l’espai'

El llibre 'Geopolítica de l'espai' FOTO: Cedida

El llibre 'Geopolítica de l'espai' FOTO: Cedida

 

El llibre recull com l'espai exterior és, avui dia, molt més que un lloc on situar satèl·lits. És un camp d'operacions estratègic, tant des del punt de vista militar com econòmic. L'autor apunta que estem a punt de viure un creixement exponencial de serveis basats en l'espai, que faran que les nostres societats en siguin totalment dependents. I aixecant la vista un xic més enllà, s'albira l'explotació dels recursos naturals d'altres mons. Potències mundials, països modestos, companyies privades i rics visionaris s'afanyen per posicionar-se i treure'n partit. Català llença preguntes com Qui governarà l'espai? Ens trobem davant d'una nova cursa espacial? Militaritzarem tant l'espai que ens haurem d'enfrontar a un accident catastròfic? Tenim un marc legislatiu global que eviti les males praxis? Com seran les agències espacials del futur?, entre d'altres.


Omple el següent formulari per assistir gratuïtament a la presentació. Si no veus correctament el formulari per inscriure't, , clica aquí

 
Comentaris

Destaquem