Joan Carles González i Aina Casal, Premi Literari 2014 de Valldoreix

El veredicte del jurat s'ha donat a conèixer aquest dijous, 22 de gener, a la Sala de Plens de l'EMD

Valldoreix ha lliurat aquest dijous el seu Premi Literari. Un reconeixement, de caràcter bianual, en el que es premia una obra en categoria d'adults, i una altra en categoria juvenil.

En aquesta edició s'ha premiat Joan Carles González Pujalte, veí de Mataró de 51 anys, en la categoria d'adults per l'obra Desaparèixer.


Joan Carles González. FOTO: A.Ribera

Aina Casals Pelegrí, de 12 anys i de Barcelona, ha estat reconeguda en la categoria juvenil per l'obra Havia de ser un gran dia.


Aina Casals. FOTO: A.Ribera

A més, s'ha lliurat una menció honorífica a Josep Masanés Nogués, menorquí de 47 anys, per la seva obra La paradoxa de Schrödinger.

Participació
Aquest any ha augmentat la participació respecte a la darrera edició, la del 2012. En total, enguany s'han presentat 25 obres al Premi Literari, 22 en la categoria d'adults, i 3 en la de juvenil. Onze obres més que en la passada edició, quan se'n van presentar 14, 10 d'adults i 4 de juvenils.

La dotació del premi és de 1.000 euros per al guanyador de la categoria juvenil, i de 2.000 euros per al guardonat en la categoria d'adults, junt amb un obsequi commemoratiu. A més, les obres premiades seran publicades per l'EMD de Valldoreix.

El jurat ha estat format per Mariona Masferrer, Andrés Erenhaus, Teresa Bosch, Enric Larruela, Martí Roqué i Joaquim Castelló, com a president del Jurat i en representació de l'EMD.

 
Comentaris

Destaquem