Joan Dausà i Estrella Morente, a la nova temporada del Teatre-Auditori

La programació de febrer-maig 2022 s'ha presentat amb l'espectacle 'Jaleiu' de Guillem Albà & La Marabunta

El Teatre-Auditori ha presentat la nova temporada Febrer-maig 2022 el dilluns 29 de novembre. Els plats forts de la programació seran Joan Dausà, Estrella Morente, Les Irresponsables o el duet de Ramon Gener i José Corbacho.

Com a novetat, aquesta nova programació compta amb tres espectacles votats directament per la ciutadania com a part del programa participatiu decidim.santcugat. Els espectacles guanyadors, corresponents a les tres categories votades (públic general, públic familiar i públic jove) són Les irresponsables, dirigit per Sílvia Munt, Jo vaig amb mi, adaptat i dirigit per Paco Mir, i Golfa, de José Padilla, espectacle guardonat amb el Premio Territoro Violeta a l’última edició de la DFeria Donòstia. Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura, ha celebrat que aquesta iniciativa "vingui per quedar-se": "És important que el teatre gran de la ciutat escolti i atengui les propostes dels santcugatencs".

Des del 3 de febrer fins al 29 de maig de 2022, la nova programació oferirà un total de 9 obres de teatre, 6 concerts simfònics, 2 òperes, 4 concerts de música amplificada, 5 espectacles de dansa i 4 muntatges familiars. El circ també hi serà present a través del primer espectacle de la nova programació, Travy.

L'equip del Teatre-Auditori ha destacat la "il·lusió" de presentar una temporada que pot tornar a la màxima normalitat possible, i esperen que sigui una programació que tothom "se senti seva": "Esperem que hi hagi, com a mínim, un espectacle que no us pugueu perdre", han explicat en un comunicat. Mireia Ingla, alcaldessa, ha destacat que aquesta temporada ja compti "amb el 100% d'aforament".

La temporada ha estat presentada per la periodista santcugatenca Marina Romero, que ha recomanat l'espectacle Travy, una proposta "enginyosa i molt divertida" que combina teatre i clown a través d'Oriol Pla i família. L'acte s'ha tancat amb l'espectacle Jaleiu de Guillem Albà & La Marabunta que ha divertit als assistents.

Mireia Ingla i Esther Madrona han atès els mitjans per presentar la nova temporada del Teatre-Auditori. FOTO: Cristina Cabasés

Eduard Jener, Susana Herrada, Mireia Ingla, Esther Madrona i Joan Gayà a la presentació. FOTO: Cristina Cabasés

Venda d'entrades

La venda d'abonaments especials es podrà fer a partir del dimarts 14 de desembre, a les 11 h, mentre que la venda d'entrades generals es farà a partir del divendres 17 de desembre, a les 11 h. 

Es podran comprar els tiquets per internet a tasantcugat.cat i a la taquilla de l’Oficina de Turisme de plaça d'Octavià. El Teatre-Auditori donarà compliment a la normativa vigent i seguirà els protocols de seguretat i prevenció de la COVID-19. 

Els abonaments compten, com sempre, de preus especials per a joves, gent gran i grups. A més dels packs temàtics i a la carta que ofereixen descomptes per a compres de més d'un espectacle a la vegada. Segueix la campanya, com els anteriors anys, per als joves que compleixen els 18 durant 2022, als qui ofereixen 5 espectacles per 15 €.

Teatre

Les altres propostes teatrals seran 23 F d’Àlex Rigola, Per fi sol amb Carles Sans, Final de partida de Samuel Beckett amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, el premiat Europa Bull de Jordi Oriol, Cigarreras, una gran producció gallega amb set actrius, basada en La Tribuna d’Emilia Pardo Bazán, i L’oreneta de Guillem Clua amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz.

Música

L’oferta de música clàssica, de la mà de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Franz Schubert Filharmonia portarà obres de Dvořák, Grieg, Mendelssohn, Mozart, Txaikovski, Verdi i Vivaldi. També comptaran amb dues solistes santcugatenques, Ana Häsler i Patrícia de No, que acompanyaran l’OSSC als seus concerts de febrer i març respectivament. Per completar la temporada d’òpera 2021-2022, s'oferiran els espectacles Don Pasquale i Rigoletto, de Gaetano Donizetti i Giuseppe Verdi.

En música amplificada, el Teatre-Auditori ofereix quatre propostes molt diferents: la presentació del nou disc del Joan Dausà, Ho tenim tot, Estrella Morente en concert en el marc de les activitats del Dia Internacional de les Dones. També s'ha programat l’espectacle Love Love Love, un concert que va triomfar al Grec d’enguany, i la Meritxell Gené i Guillamino, amb un concert dedicat al poeta Gabriel Ferrater que serà la cloenda del festival Barnasants 2022.

Dansa

En dansa, es podrà gaudir del gran muntatge Rèquiem de Mozart de la Cia. Maria Rovira, amb orquestra i cor en directe. Així mateix, en col·laboració amb Dansa Metropolitana, el Teatre-Auditori presentarà l’espectacle Highlands de Mal Pelo i l’estrena de Plàncton del Ballet Contemporani de Catalunya, un muntatge que serà coproduït en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat. I per completar la programació, es podran veure els espectacles Dance me de la companyia canadenca Les ballets jazz de Montreal i el programa mixt de l'IT Dansa de la mà del Petit Liceu, una consolidada proposta adreçada especialment a gent jove, i que, en aquesta ocasió, comptarà amb l’estrena de Lo que no se ve de Gustavo Ramírez Sansano.

Programació familiar

Quant a la programació familiar, el Teatre-Auditori oferirà el musical L’ombra d’en Peter Pan de la companyia Som-hi Dansa, Geometria de Roseland Musical, també en el marc de Dansa Metropolitana 2022, Jo vaig amb mi de Raquel Díaz Reguera i Paco Mir i Érase una vez de Strad El violinista Rebelde. A més de la programació estable.

La temporada ha estat presentada per la periodista santcugatenca Marina Romero. FOTO: Localpres

La temporada ha estat presentada per la periodista santcugatenca Marina Romero. FOTO: Localpres

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem