contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Josep Maria Ganyet presenta a Sant Cugat el seu llibre 'La democràcia mor al núvol'

L'acte gratuït se celebrarà a la sala el Siglo de Mercantic, el dimarts 19 de setembre, a les 19h

Josep Maria Ganyet, enginyer informàtic i víctima d’espionatge en l’afer Catalangate, presentarà el seu llibre La democràcia mor al núvol, el dimarts, 19 de setembre, a les 19h, a la Sala El Siglo del Mercantic. L'acte, que presentarà l'Elena Busquets, directora de VIA Empresa, és obert a tothom i l'entrada és lliure. Cal inscriure's gratuïtament omplint aquest formulari que s'adjunta més avall.

La presentació del text de Ganyet llibre és organitzada pel TOT Sant Cugat, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració de Mercantic, Òmnium Sant Cugat i la llibreria La Salvatge Llibres. En acabar l'acte, es podrà adquirir exemplars del llibre i l'autor els signarà personalment.

'La democràcia mor al núvol'

El llibre alerta sobre els perills de l'espionatge a través de les noves tecnologies i la necessitat d'una regulació per protegir els drets individuals dels ciutadans. L'autor ens introdueix al capitalisme de vigilància de les grans tecnològiques, i ens mostra com ho han aprofitat les agències de seguretat per crear un registre permanent de l’activitat dels ciutadans i les conseqüències que aquests fets tenen per a la democràcia.


Si no veus correctament el formulari clica aquí

 
Comentaris

Destaquem