Joventuts Musicals enceta el programa 'Pugem a l'escenari'

L'entitat vol oferir als estudiants de música l'oportunitat de participar d'un concert professional

El concert de Violetta Curry & Efrem Garcia Salinas amb Clara i Mireia González d'aquest diumenge, 16 de setembre, donarà el tret de sortida al nou programa musical i formatiu de Joventuts Musicals de Sant Cugat del Vallès, "Pugem a l'escenari".

"Pugem a l'escenari" és un programa-concurs promogut per Joventuts Musicals de Sant Cugat amb el suport de Pleniluni Musical amb l'objectiu d'incentivar l'activitat d'estudiants de música, així com oferir-los l'oportunitat de participar en un concert professional i conèixer des de dins els aspectes organitzatius que comporta. De la mateixa manera, vol crear un espai d'intercanvi entre estudiants i músics professionals, així com convertir els concerts de JJMM en una eina per al desenvolupament personal i professional dels estudiants de música, entre altres aspectes.

Per participar d'aquest programa cal tenir màxim fins a 16 anys i inscriure's a Joventuts Musicals, complint els requisits establerts.

El primer concert del programa porta per nom Construint ponts entre el jazz i el líric, i se celebrarà a les 19 hores a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música. El preu de l'entrada és de 8 euros.

Per a més informació sobre el programa, consultar la pàgina web de Joventuts Musicals.

 
Comentaris

Destaquem