Joventuts Musicals recupera el concurs de joves intèrprets 'Pugem a l'escenari'

Cinc joves músics competiran a la final que acollirà l’aula magna del Conservatori de Sant Cugat

Torna el concurs de joves intèrprets "Pugem a l'escenari" després d'uns anys aturat per la pandèmia. Ho farà aquest dissabte, 18 de març, a les 17.30 hores, a l'aula magna del Conservatori de Sant Cugat, amb l'objectiu de contribuir a la formació i promoció de músics joves per part de Joventuts Musicals de Sant Cugat.

La idea inicial era fer una fase preliminar a través de vídeos que el públic pogués votar a les xarxes socials, però la falta de participants ha provocat que se celebri directament la final entre cinc concursants que optaran a guanyar un premi dotat amb 200 euros per comprar a la botiga Pleniluni Musical de Sant Cugat i una masterclass personalitzada.

Cartell del concurs 'Pugem a l'escenari'. FOTO: JM Sant Cugat

Cartell del concurs 'Pugem a l'escenari'. FOTO: JM Sant Cugat

El jurat encarregat d'atorgar-lo estarà format pel violinista Gerard Claret, exdirector de l'ESMUC i fundador i director de l'ONCA, la musicòloga Montserrat Roig, directora d'El Musical - Conservatori de Bellaterra, i el pianista Josep Garcia, professor de l'escola de música Aula de So. També per part del públic s'entregarà un premi, que consistirà en un val de 50 euros a Pleniluni Musical.

Les entrades per la final del concurs "Pugem a l'escenari" ja es poden comprar a través de la web de Joventuts Musicals de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem