L'Ateneu presenta un llibre pels 60 anys

Més de 70 persones han assistit a la presentació del llibre "16xDos", que ha tingut lloc al Claustre del Monestir

L'Ateneu ha presentat un llibre 16xDos al Claustre del Monestir. És un conjunt de relats curts que han escrit els alumnes del taller d'escriptura de l'Ateneu. Prop de 70 persones han assistit a l'acte i han omplert la sala disposada. 

L'acte ha començat amb la intervenció de Carmela Fortuny, la Tinenta d'alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, que ha felicitat l'Ateneu per aquesta iniciativa enmarcada per un aniversari "tant important com és el 60". A més, ha destacat "l'escriptura creativa" que es fa des de l'Ateneu i que espera que "la ciutat prengui molta força i molt de talent" amb aquest tipus de projectes que són una eina de "cohesió social". 

Susana Camps, l'encarregada del taller d'escriptura de l'Ateneu, ha dit que "semblava que aquest projecte quedava molt lluny i molt gran" però que el final ha estat un "somni fet real". Ha destacat l'entrega dels alumnes participants i que tots ho han fet amb "molta il·lusió". Després ha explicat en què consisteix aquest taller i ha fet un "petit clip" dels 16 alumnes que han participat en el llibre.

El següent acte enmarcat dins la celebració dels 60 anys de l'Ateneu serà el pròxim 30 d'abril a la plaça Pep Ventura.

 
Comentaris

Destaquem