L'encant del Nadal ressona a Sant Cugat amb el concert de valsos i danses

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha tornat a oferir el clàssic recital nadalenc al Teatre-Auditori

Els clàssics nadalencs s'han fet sentir amb força enguany a Sant Cugat. Entre ells, el tradicional concert de valsos i danses de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat que ha viscut la segona sessió aquest dimecres, 28 de desembre, al Teatre-Auditori.

Un concert que, un any més, ha fet que la sala es quedés petita, amb un públic entregat que s'ha deixat seduir per la formació local.

A l'escenari, els clàssics de la família Strauss interpretats per l'Orquestra dirigida per Josep Ferré, completant el repertori de clàssics catalans com Rosó, Pel teu amor, amb la veu del tenor Josep Fadó.

Moment del concert

A la segona part, l'Orquestra ha fet gala del sentit de l'humor que caracteritza aquesta cita. D'entrada, s'ha comptat amb la participació del públic, brindant a l'escenari amb sis persones de la platea que han interpretat una peça al costat dels músics professionals.

En aquesta segona part tampoc hi han faltat els grans clàssics com Al Bell Danubi Blau, o Nessun Dorma, novament amb Josep Fadó. Enguany, a l'escenari, també els Petits Cantors Cantorada del Monestir de Sant Cugat.

El concert ha finalitzat amb nadales catalanes instrumentades per Salvador Brotons, i una àmplia ovació per part del públic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem