L'Esbart celebra el final de curs d'Andança i el trasllat a la nova seu

La pluja no ha impedit l’actuació dels alumnes de l’escola de dansa de l'Esbart ni tampoc l'estrena oficial del LipDub que han fet per celebrar la seu fixe

Mostra de final de curs d'Andança. FOTO: Amanda Bernal Mostra de final de curs d'Andança. FOTO: Amanda Bernal
Mostra de final de curs d'Andança. FOTO: Amanda Bernal Mostra de final de curs d'Andança. FOTO: Amanda Bernal
L’acte de final de curs de l’escola de dansa Andança de l’Esbart de Sant Cugat ha fet ple absolut a la plaça de l'Om, aquest dissabte 8 de juny. Malgrat l'actuació es va haver d'aturar momentàniament per la pluja, pocs minuts més tard el cel tornava a ser ser ben blau i els alumnes van tornar a pujar a l'escenari per seguir amb l'actuació. Una tarda de dansa que ha culminat a la nit amb una botifarrada popular i l'estrena del LipDub promocional per celebrar el trasllat definitiu de l'entitat al carrer de Vallès.

Petits i grans d’escoles diverses van ser els protagonistes
Els més petits han estat els encarregats d’iniciar l’exhibició. Els primers en pujar a l'escenari han estat alumnes de les escoles Santa Isabel, Pi d’En Xandri, Gerbert d’Orlach, Turó de Can Mates i Pins del Vallès. El segon torn ha començat cap a les 19.30 hores i mentrestant, l’organització de l’Esbart ha preparat un berenar per a tothom. En començar la segona part, han actuat alumnes de les escoles de la Floresta, l’Olivera i Joan Margall. Finalment amb la botifarrada popular i el LipDub de postre, els grups de 5è amb els de ESO i juvenils i els Sèniors de l’Esbart de Sant Cugat han estat els protagonistes de la cloenda de l'exhibició que posa punt i final al curs 2012-2013.

L'estrena del LipDub
El mes de març l'Esbart va fer públic l'acord amb l'Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona i la Generalitat per establir-se finalment a una seu fixe i acabar amb el pelegrinatge de l'entitat els últims anys. Per celebrar-ho l'entitat santcugatenca ha realitzat un LipDub pels carrers de Sant Cugat, que s'ha estrenat durant la mostra de final de curs amb una gran expectació. La plaça de l'Om ha estat plena de gom a gom per veure el vídeo emotiu que ha fet saltar algunes llàgrimes plenes de records, nostàlgia i també satisfacció per haver aconseguit finalment un espai. La directora de l'Esbart, Adriana Bertrand, ha manifestat el pes que es treuen de sobre, "per fi ens traslladarem a la nova seu" ha dit emocionada, poc abans de començar l'actuació.

 
Comentaris

Destaquem