L'Esbart posa 400 dansaires a l'escenari en un nou espectacle amb música en directe

L'escola de dansa Andança de l'Esbart presenta el seu espectacle el pròxim 8 d'abril al Teatre-Auditori

L'espectacle Ballant perquè ens mirin de l'escola de dansa Andanç de l'Esbart Sant Cugat torna el 8 d'abril al Teatre-Auditori amb una novetat important. Per primera vegada, els alumnes de l'escola, uns 400, estaran acompanyats per la música en directe de la companyia La Coixinera. L'Esbart oferirà dues funcions de l'espectacle el mateix 8 d'abril amb 300 dansaires a partir dels 3 anys en cadascuna de les sessions.

La música d'arrel de La Coixinera i la dansa tradicional de l'Esbart aniran plegats en aquest muntatge que l'entitat santcugatenca porta cada dos anys al Teatre-Auditori. "Estem contents perquè l'Esbart ha apostat per la música en directe, cosa que no passa en gaires esbarts", ha celebrat Dani Álvarez, de la Coixinera.

Des de l'Esbart, Lali Mateu ha destacat la incorporació de la música en directe en l'espectacle i com això ha provocat canvis en les classes als més petits. "Amb música en directe pot passar qualsevol cosa, i treballar això amb els nens és com un joc".

Igual que podem veure ballar en directe, que la música sigui en directe també és molt important", ha afegit Álvarez, que ha lloat la tasca de l'Esbart: "És un referent de la dansa tradicional a Catalunya, sobretot pel llenguatge i la seva proposta actual de dansa catalana".

 
Comentaris

Destaquem