L'"Homenatge a Picasso" tanca la 13a edició de les Lectures a la Fresca

El cicle arrencava el passat 4 de juliol

Homenatge a Picasso tanca aquest dijous, 21 de setembre, a les 22 hores, la 13a edició del cicle Lectures a la fresca a Sant Cugat del Vallès. Un cicle organitzat que Amics de Pedra i Sang que portarà a la plaça de l'Om el text que Palau i Fabre, el gran coneixedor i biògraf de Pablo Picasso, va escriure l'any 1971 en homenatge al pintor clau del segle XX per ser representat, en format cabaret literari, a la mítica Cova de Drac, al carrer Tuset de Barcelona, amb un joveníssim Joan Albert Amargós com a compositor.

Ara text i música han estat recuperats pels Amics de Pedra i Sang amb un repartiment format per quatre intèrprets: Ana San Martín, Albert Mora, Virgínia Martínez i Martina Vilarasau, acompanyats al piano per Paul Perera. I un grup vocal, Picassa Cantabile, constituït per a l'ocasió i format per nou dones dirigides per Albert Santiago.

Un recorregut musical i visual per l'Europa del segle XX mitjançant les pintures de Pablo Picasso.

Aquesta lectura teatralitzada dirigida per Dolors Vilarasau es farà en memòria de les víctimes del terrorisme de Barcelona, Cambrils i de tot el món.

Les altres propostes de les Lectures a la Fresca:

 
Comentaris

Destaquem