L'OSSC inicia una temporada plena de concerts arreu del país

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha presentat aquest dissabte, 16 de setembre, la temporada 2017-18

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) ha presentat aquest dissabte 16 de setembre, a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, el programa de la temporada 2017-18. 

Una temporada que arriba carregada de novetats i amb 17 concerts arreu del país. De fet, d'aquests, 5 tindran lloc a Sant Cugat i els 12 restants en municipis diferents del territori. 

El director de l'OSSC, Josep Ferrer, ha explicat al TOT Sant Cugat que "aquest any fem tres concerts dedicats a Mozart, un a Txaikovski i un a Beethoven. El concert de valsos d'aquest any anirà a càrrec d'un director italià i comptarà amb música d'Strauss i amb música de les pel·lícules de Fellini. Finalment, el concert de Sant Jordi, el director convidat és Salvador Brotons". 

A banda d'aquests concerts, com cada any, l'OSSC oferirà diverses propostes als seus socis. Concerts de música de cambra, conferències entre d'altres acabaran de donar forma al programa. 

Amb tot, l'objectiu de l'OSSC per a aquesta nova temporada, tal com detalla Ferrer és "continuar amb aquesta recerca i posar-nos reptes nous amb diferents estils musicals. Ens agrada investigar i descobrir noves músiques. El que volem és que el públic s'ho passi bé. Dels 17 concerts programats, 5 són a Sant Cugat i 12 es fan fora. Això vol dir que el nom de l'Orquestra i de Sant Cugat circula pel país i sempre amb un gran prestigi i amb un gran orgull i honor de portar el nom de la ciutat". 

Durant l'acte, l'OSC ha presentat la nova pàgina web, on es pot consultar tota la programació i informació relacionada amb l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem