L’OSSC presenta la nova programació per acostar al públic la música clàssica

L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha presentat aquest dimarts, 6 de febrer, la programació del nou Cicle de concerts de música de cambra

Aquest dimarts, 6 de febrer, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) ha presentat els concerts de la primera oferta Febrer-Maig 2018 a l'Aula Magna del Conservatori Victòria dels Àngels. La temporada de l’OSSC incorpora com a novetat a quatre artistes solistes joves, que interpretaran les peces de diversos compositors als concerts programats conjuntament amb uns 15 músics més.

Aquest nou Cicle de música de cambra, dirigit al públic en general i emmarcat dins les activitats per a socis del Teatre-Auditori, es complementarà amb el Cicle de música simfònica. El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha afirmat que “la doble programació ens obrirà portes” i que esperen que sigui "un èxit de públic". 

En aquests concerts es farà una petita presentació de les obres, hi haurà uns 50 minuts de música i s'acabarà compartint una copa de cava amb els músics i el públic assistent. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha agraït a l'orquestra la seva implicació amb la música clàssica i ha explicat que la "cultura creativa és necessària per a la cohesió social, ja que ens permet ser més feliços i ser millors com a ciutat". 

El conjunt dels quatre concerts tindran lloc a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat i a la Sala Roser Carrau de Vilassar de Mar. Cada concert comptarà amb la presència d'un dels músics solistes: Laia Barberà (arpa), Àlex Olmedo (violoncel), Roger Sans (piano) i Juan Pardo (clarinet). 

Pròxims concerts del Cicle "Música de Cambra" a Sant Cugat

Dissabte 17 de febrer- 12 h

Mozart & Txaikovski 

Laia Barber, arpa solista

Dissabte 10 de març - 12 h

Manfredini & Haydn

Àlex Olmedo, violoncel solista 

Dissabte 14 d'abril - 12 h

Grieg & Finzi

Roger Sans, piano solista

Dissabte 12 de maig - 12 h

Weber & Copland

Juan Pardo, clarinet solista

Més informació
 
Comentaris

Destaquem