La 15a Nit de l'Art es fa forta amb els tallers que s'han fet al llarg de dia

Les més de 50 activitats que s'han fet durant tot el dia han estat part important de l'èxit de la 15a edició

La 15a edició de la Nit de l'Art a Sant Cugat s'ha celebrat aquest dissabte 23 de maig. Una jornada, que ha començat a primera hora del matí, quan els 26 espais artístics locals que han participat han anat realitzant diverses activitats i tallers per a tots els públics.

Tot i que el plat fort de la jornada ha arribat al vespre, quan començava oficialment la Nit de l'Art, alguns dels galeristes han coincidit en què el fet de realitzar activitats durant tot el dia és "bàsic per l'èxit de la nit". Aquest és el cas de Maria Fabre, directora de Pou d'Art, qui, a més, ha afegit que "la festa encara està viva, val la pena reanimar-la i mantenir-la". 

Per la seva banda, el director de l'Estudi Ferran Martí, Ferran Martí, considera que aquesta edició "ha estat més fluixa que altres anys". Tot i això Martí considera que aquesta nit va perquè "ve més gent que la resta de l'any".

La 15a edició de la Nit de l'Art ha acabat a les 12 de la nit després d'haver comptat amb una agenda de més de 50 activitats realitzades pels 26 espais participants.

En total han participat 26 espais d'art de la ciutat. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem