La cinquena edició del Sant Cugat Fantàstic ja té data

Serà el primer cap de setmana de maig als Cinemes Sant Cugat

La cinquena edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat del Vallès, el Sant Cugat Fantàstic, ja té data. Se celebrarà del 2 al 5 de maig als Cinemes Sant Cugat . Tot i que encara no es coneix la programació, sí que s'avança en el temps el festival. Com apunten des de l'organització, enguany se celebrarà al mes de maig per "les imminents obres que s'han de fer a l'espai dels Cinemes per encabir-hi la Sala Polivalent".

Una altra de les novetats d'enguany és que, després de quatre edicions col·laborant amb Cinesa, empresa gestora dels cinemes a la ciutat, enguany l'acord és amb Picking, la nova empresa responsable dels Cinemes Sant Cugat. D'aquesta manera, com apunten, canviarà la sala de projeccions de la 2 a la 3, el que implica "una pantalla més gran i més butaques", a més d'incorporar "el nou bar dels Cinemes Sant Cugat com un dels espais de referència del festival guanyant en proximitat i en comoditat pels espectadors", destaquen.

"Estigueu atents a les xarxes i a les notícies perquè ben aviat us informarem de les primeres pel·lícules i curts confirmats, la nova imatge del festival i els eixos temàtics que centraran la que serà l'edició més especial del Sant Cugat Fantàstic", anuncien.

 
Comentaris

Destaquem