La Comissió de Carnaval busca percussionistes i grallers per la Crida del Gall

La Crida dona el tret de sortida a la celebració a Sant Cugat el Dijous Gras

La Comissió de Carnaval a Sant Cugat del Vallès impulsa, per primer cop, un procés participatiu per constituir el grup de percussió i el grup de gralles que acompanyarà la Crida del Gall del Carnaval 2019, que se celebrarà el dijous, 28 de febrer, de 19 a 21 hores.

Per participar d'aquest grup no fa falta tenir experiència prèvia, estant obert a gent de tots els nivells i totes les edats. Qui vulgui participar-hi, es pot inscriure fins al 14 de febrer al web de www.carnavalsantcugat.cat (Inscripcions 2019 - Inscripció Músics Populars).

Per fer possible la formació del grup, s'han previst diferents assajos. El grup de percussió assajarà el dissabte, 16 de febrer, d'11 a 13 hores. L'assaig general de gralles i percussió serà el dissabte, 23 de febrer, també d'11 a 13 hores. En el cas dels percussionistes, és imprescindible poder venir als dos assajos per continuar amb la inscripció. En el cas dels grallers/es, es facilitarà la partitura per estudiar a casa o en assajos de les entitats, i es demana assistència a l'assaig general.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem