La Cova Negra s'omple de música amb Camerata Sant Cugat

La formació santcugatenca cantarà al costat de la Coral Polifònica de Tremp al tercer Concert Tel·lúric aquest dissabte, 25 de juliol

La Cova Negra del Montsec torna a ser, per tercer any, l'escenari del Concert Tel·lúric. Una proposta de música a capel·la que reunix Camerata Coral Sant Cugat i la Coral Polifònica de Tremp sota la direcció de Xavier Baulies.

El concert, que té per subtítol ‘Música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra’, presenta un programa variat però amb un fil conductor principal que es basa en música de contingut espiritual principalment dels segles XX i XXI amb obres de compositors com Ola Gjeilo, Knut Nysted, Morten Lauridssen, Eric Whitacre i Leonard Cohen entre altres.

Un programa pensat per a transportar l’audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d’acústica excel·lent que és la Cova Negra, amb cabuda per a més de 700 persones, i que fa 3.500 anys, en l’Edat del Bronze, havia estat santuari i necròpoli d’incineració i dipòsit d’urnes.

El concert se celebra aquest dissabte, 25 de juliol, a les 19 hores, i el preu de l'entrada és una col·laboració a partir de 5 euros. Es recomana als assistents portar calçat adequat i roba d’abric, per la diferència de temperatura entre l'exterior (25-30 graus) i l’interior de la caverna (6-10 graus).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem