La cultura de proximitat celebra el Nadal

Els espectacles del cap de setmana a la xarxa de centres culturals polivalents agafen caire nadalenc

El cap de setmana a la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat (XCCP) presenta dos espectacles nadalencs per a tota la família. D'una banda, Els pastorets a Mira-sol, i al mateix espai, un Concert de Nadal.

La primera proposta es dissabte, 20 de desembre, a les 21 hores, quan l'Orquestra Felip Pedrell oferirà el tradicional Concert de Nadal al Casal de Mira-sol. Un concert organitzat per l'AV Sant Joan de Mira-sol, amb entrada gratuïta, però per al que és necessari reservar invitació.

Els protagonistes: un grup d'amics de la Font d'en Fargues de Barcelona que decideix convertir el seu grup de cambra en una orquestra. La idea era convidar també qualsevol persona que tingués l'instrument guardat a l'armari.

Des de la seva fundació el 2007, l'Orquestra Felip Pedrell ha interpretat tot tipus d'obres, com ara Concerti Grossi, de Corelli, Rèquiem, de Mozart, o El amor brujo, de Falla, entre d'altres. La voluntat de l'orquestra és seguir creixent a tots els nivells i mantenir el seu objectiu principal: gaudir de la música i apropar-la a la gent.

I Els pastorets...
D'altra banda, el diumenge, 21 de desembre, el Teatre del Casal de Mira-sol acull una nova representació d'Els pastorets, organitzada per Mira-sol Teatre. Una adaptació d'Els pastorets de Josep Maria Folch i Torres que ja es va poder veure el dimecres dia 17.

Des de l'any 1993, l'entitat teatral santcugatenca Mira-sol Teatre treballa amb els infants del barri per tal de representar durant les vacances nadalenques una adaptació de l'obra Els Pastorets: l'aventura dels intrèpids Lluquet i Rovelló enfrontant-se a les fúries de l'infern... La entrada és gratuïta, però cal reservar invitació.

 
Comentaris

Destaquem