La Dansa prendrà Sant Cugat

En commemoració del Dia Internacional de la Dansa, aquest cap de setmana es duran a terme diverses activitats

El Dia Internacional de la Dansa és el pròxim diumenge 29. Per a celebrar-ho, Sant Cugat durà a terme diverses activitats durant aquest dissabte, enmarcats en el programa de Sant Cugat Balla, que aniran des de la celebració d'actes populars fins a espectacles professionals de la dansa d'àmbit mundial.

Aquest dissabte 28, tres actes centraran el programa de la commemoració del Dia de la Dansa. El més rellevant és la ja tradicional Mostra de Dansa, que es durà a terme al parc Ramon Barnils a les 17.30 h i aplegarà alumnes de totes les edats i de totes les escoles de dansa de Sant Cugat. Alguns dels estils que es podran gaudir són el clàssic, contemporani, flamenc, hip hop i jazz.

A banda de la Mostra, a les 19 h, el Béjart Ballet Lausanne actuarà al Teatre-Auditori, on mostrarà l'experiència que ha acumulat en els seus 30 anys, difonent per tot el món les coreografies de Maurice Béjart. L'entrada val entre 21 i 42 euros, i també permetrà gaudir d'una peça coreografiada per Gil Roman.

Finalment, a les 21 h, l'escola de dansa La Tacones oferirà l'espectacle Cronexiones a la seva seu de l'avinguda Josep Anselm Clavé 11. Es tracta de 30 minuts d'improvisació cronometrada a càrrec de les bailaoras, coreògrafes i pedagogues Asunción Pérez Choni i Cristina López.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem