La Diada Castellera de Festa Major porta castells de nou

Els Castellers de Sant Cugat podrien estrenar el 9de7 durant l'actuació del diumenge, i aconseguir, per primer cop a casa, el 2de8f

Amb la Festa Major tornen els castells a Sant Cugat. Ho fan amb la XX Diada Castellera de Festa Major dels Castellers de Sant Cugat, que se celebra el diumenge, 28 de juny, a les 18 hores a la plaça d'Octavià.

Una actuació per a la que els Gausacs estan assajant el 5de7, el 7de7, el 3de8 i el 4de8 com a castells ja consolidats, així com el 2de8f (que en cas de portar-lo a plaça, seria el primer cop aquest any), i el 9de7, un castell que s'estrenaria, ja que mai l'han fet abans els Gausacs.

Amb tot, els darrers assajos són els que determinaran els castells que la colla portarà a plaça durant la Diada Castellera. Com expliquen els caps de colla, Biel Samsó i Àlex Castellarnau, “els assajos sempre determinen els castells que veurem a les actuacions, i en el cas de la propera Festa Major així serà”.

Pel que fa a les colles convidades, en aquesta actuació els Gausacs estaran acompanyats pels Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants. Els primers tenen la intenció de fer castells de 9 a Sant Cugat. Pel que fa a la colla de Sants, volen que l'actuació sigui de màxims per a ells, i la intenció és aconseguir el 3de9f.

I a més...

Els castells que es veuran a plaça es decidiran en funció dels assajos. FOTO: Lali Puig

A banda d'aquesta actuació, també es farà l'actuació de vigílies, el dissabte 27 a les 19 hores, a la plaça de la Vila. La colla local estarà acompanyada en aquesta ocasió pels Castellers de Cerdanyola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem