La masia de Can Canyameres, el futur projecte cultural

Actualment l’Associació de Veïns disposa d’un local de Promusa per realitzar actes, activitats i serveis al barri

Una altra de les potes amb les quals treballa l’Associació de Veïns és la promoció de les activitats socials i culturals entre els veïns. Actualment l’Associació disposa puntualment d’un local de Promusa per fer-hi activitats i realitzar serveis al barri. La vocal de Cultura, Joventut i Serveis Socials, Mercedes Doñate, explica que hi ha molts projectes pendents de fer però que la falta de finançament i implicació dels veïns amb l’Associació “fa difícil tirar-los endavant”.

El projecte per la masia
La masia de Can Canyameres actualment es troba tapiada i deixada. Segons l’Ajuntament, aquest espai s’ha de convertir en un casal per al barri on es puguin fer activitats semblants al nou projecte que s’ha engegat a Mira-sol, el FesCamp, que es defineix com un festival d’art, comunitat i medi ambient al barri. El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, explica que “aquesta masia hauria de ser una perla dins del barri, amb activitats culturals” i manifesta que “es començarà a arreglar ràpidament l’entorn de la masia”.

Projectes a mig fer
Segons l’Associació, convertir Can Canyameres en una masia com la de Torreblanca. De moment, però, l’objectiu passa per aconseguir dinamitzar el local amb activitats com el banc del temps o classes de reforç.

Llegeix el reportatge de Volpelleres

 
Comentaris

Destaquem