La Nit del Terror repetirà a Sant Cugat

Aquest divendres, 27 de juny, Sant Cugat ha estat escenari del terror i els zombies, durant el segon dia de Festa Major

Els personatges de Star Wars i una munió de zombies han envaït aquest dissabte, 27 de juny, la ciutat de Sant Cugat en el marc de la Nit del Terror i de la Zercavila Zombie. De la mà del prestigiós cineasta santcugatenc Marc Carreté i del periodista i escriptor Joan Ramon Armadàs, la festa s'ha celebrat al vestíbul del Teatre-Auditori i ha acollit, a més, un col·loqui al voltant del cinema fantàstic asiàtic i la seva influència actual. La iniciativa també ha tingut la projecció de diversos curtmetratges del gènere de terror i fantàstic de creadors catalans. Durant tota la tarda, Mònica Murguia, responsable d'efectes especials de maquillatge d'Asmodexia, al costat de dos professionals més del sector, han estat maquillant tots aquells que han volgut participar en la zercavila zombie que ha arrencat a la una de la matinada pels carrers de Sant Cugat. La festa ha acabat amb l'actuació de (Un)Dead party,  amb música de pel·lícules i Dj.

A més, els organitzadors han confirmat que la Nit del Terror tindrà continuitat a la ciutat tot i que no se sap per a quines dates.

La Festa Major a les xarxes
Al web a la secció TOTFESTAMAJOR.CAT pots trobar les últimes notícies. imatges, vídeos, etc. I a través de les xarxes segueix l'actualitat de la festa a través de l'etiqueta #FMSantCugat, el perfil @FMSantCugat, a twitter, al facebook i a Instagram (@FMSantCugat). El TOT seguirà moment a moment els actes més destacats a través de les seves xarxes socials: twitter @totsantcugat i al facebook.

 
Comentaris

Destaquem