La nova temporada del Teatre-Auditori es presenta amb 41 propostes

La sala santcugatenca aposta per la programació internacional mantenint l'ampli ventall d'oferta per a tots els gustos

Fins a 41 espectacles són els que proposa el Teatre-Auditori per a la nova temporada a la sala de Sant Cugat. Una temporada que s'estén del 23 de setembre de 2016 fins al 5 de febrer de 2017, incloent-hi 10 espectacles de teatre, 1 musical, 1 òpera, 10 concerts de música, 3 espectacles de dansa, 5 concerts de música clàssica (3 de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat), 2 espectacles d'humor, 7 espectacles familiars i 2 espectacles de poesia.

Hi han participat els protagonistes, com Lloll Beltran  FOTO: Artur Ribera

Una programació que s'ha presentat aquest dilluns, 11 de juliol, amb la tradicional presentació amb artistes al Teatre-Auditori. Una gala presentada pels periodistes Jofre Llombart i Maria Cusó que han interactuat amb els artistes convidats a manera d'entrevista en directe

Entre ells, Joan Pera, Emma Vilarasau, Manu Guix, Lloll Bertran, Clara Peya, Mone, Jordi Banacolocha i Paco Mir, que han presentat les seves propostes davant les 600 persones que omplien la sala.

D'entre els espectacles que es podran gaudir durant la nova temporada, destaca l'aposta internacional de la sala, començant pel concert que oferirà aquest 15 de juliol Suzanne Vega, i que portarà al Teatre-Auditori Avishai Cohen Trio i Barbara Hendricks, programats dins del 48è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Rufus Wainwright, en col·laboració amb el Festival Temporada Alta, l'espectacle The Tempest en llengua anglesa i sobretitulat en català, i l'espectacle de dansa de la Junior Company del Ballet Nacional d'Holanda.

La presentació ha alternat actuacions de diferents artistes de la temporada  FOTO: Artur Ribera

Una programació que també presenta el Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat que enguany també incorpora la Nit dels Poetes que tindrà la música en directe de Clara Peya.

Pel que fa a teatre, es veuran propostes com Caiguts del Cel, amb Emma Vilarasau, o El florido Pensil, amb Lloll Beltran. Amb música, alguns dels noms que sonaran aquesta temporada són Ara Malikian, Antonio Orozco o Chenos, i en dansa destaquen propostes com la de Sara Baras.

Uns espectacles que es podran gaudir amb abonaments fets a mida, que es posaran a la venda el 6 de setembre, o amb entrades individuals, a la venda a partir del 13 del mateix. D'altra banda, hi ha una sèrie d'espectacles per als quals ja es poden adquirir les localitats, com el concert de Sopa de Cabra, previ al Festival Petits Camaleons, el concert de Rufus Wainwright o el musical Cabaret o el concert de Barbara Hendricks.

La nova programació inclou 31 propostes  FOTO: Artur Ribera

L'acte de presentació, presidit per l'alcaldessa Mercè Conesa, ha finalitzat amb la tradicional foto de família amb els artistes, de la qual el públic també ha estat protagonista.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem