La Porta dels Somnis acomiada 10 anys de trajectòria amb 'Estimar no fa mal'

El grup santcugatenc ha format part del concert organitzat pel programa Acustik de La Vanguardia

El grup santcugatenc La Porta dels Somnis ha posat el punt final a la seva carrera aquest diumenge 22 al vespre. Emmarcat en el concert 'Estimar no fa mal' organitzat pel programa Acustik de La Vanguardia, el grup santcugatenc ha pujat l'últim a l'escenari, per tocar quatre de les seves cançons més conegudes com 'L'enèsima cançó d'amor'.

La Porta dels Somnis ha cantat 4 cançons. FOTO: Lali Puig

El concert, que forma part de la gira que està fent el programa per celebrar els 5 anys per Catalunya, ha comptat amb la participació de 9 conjunts més. Tots ells formats per veus femenines, com Cantabile, Marion Harper, Victòria Riba, Marta Aguilera, The Mamzelles, Joana Serrat, Judit Neddermann, Izah i Lídia Guevara.


El grup Cantabile ha estat un dels participants. FOTO: Lali Puig

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha volgut agrair a La Vanguardia l'organització de l'acte i que fes parada a Sant Cugat, doncs tal com ha afirmat 'Sant Cugat és una ciutat que sempre ha estat compromesa amb el fet de normalitzar la situació de la dona'. Per la seva banda, la Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, que també ha assistit al concert ha volgut remarcar que la violència masclista continua sent una xacra social tot i els recursos que es posen des de les administracions per evitar-ho. Munté ha afegit que 'qualsevol iniciativa que es faci per donar major visibilitat i es prengui major consciència i per donar a conèixer els projectes que es desenvolupen en l'àmbit de les dones és molt important'.


Totes les cantants han acompanyat a La Porta dels Somnis en l'última cançó. FOTO: Lali Puig

Els fons recaptats amb les entrades aniran a parar al programa 'Trenquem el Silenci', dedicat als joves i adolescents, per conscienciar-los i prevenir a la societat de la importància que té lluitar contra la violència de gènere i la igualtat pel que fa al paper de les dones.

 
Comentaris

Destaquem