La recomanació de la setmana: ‘Polítics a la carta’

El periodista santcugatenc Josep Maria Vallès presenta el seu llibre on recull la seva experiència dels sopars que ha fet amb polítics

Què li preguntaríeu al president Artur Mas si avui el tinguéssiu convidat a sopar a casa vostra? I el dia que vingués Oriol Junqueras? I al David Fernàndez? I a l’alcaldessa Mercè Conesa? I l’exdiputat Raül Romeva? I l’exalcalde Joaquim Nadal?... Com creieu que es comportarien? Estarien còmodes? Quin menú els hi prepararíeu? Qui creieu que seria el més puntual, el que soparia més, el que tindria més sentit de l’humor, el que xerraria més?

Totes aquestes preguntes i moltes més les contesta el periodista santcugatenc Josep Maria Vallès en el seu libre ‘Polítics a la carta’ (Viena Edicions, 2015).

Vallès ha organitzat deu sopars amb deu polítics ben diferents acompanyat de la seva colla d’amics de tota la vida en una casa particular de Sant Cugat.

‘Polítics a la carta’ recull les converses, les anècdotes, els menús... dels deu sopars realitzats en la intimitat del menjador de casa, parlant de tu a tu.

El periodista va triar els deu polítics i aquests quasi van triar el seu àpat, un menú cuinat pel xef santcugatenc Àlex Juncosa, director del restaurant OneOcean Club de la Marina Port Bell.


Bona lectura i bon profit!


+ info:
Autor:  Josep Maria Vallès
Pàgines: 296
Editorial: Viena Edicions

14
 
Comentaris

Destaquem